Αν δεν ξέρεις τι θα φανεί καλύτερα...

MENU
MENU
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αν δεν ξέρεις τι θα φανεί καλύτερα...

AVEDA TEO Hair Salon
Δημοσιεύθηκε από avedateo σε Men · Δευτέρα 16 Νοε 2020
''Πως να μιλήσεις στον Κουρέα σου''

Φέρε μια φωτογραφία
Αυτό είναι για παιδιά. Για κάποιο λόγο, μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις και μπορεί να βοηθήσει να δείξει ακριβώς αυτό που έχεις κατά νου.
Επίλεξε ένα στυλ που εμφανίζεται σε έναν τύπο με παρόμοιο τύπο τρίχας ή χαρακτηριστικά σαν τα δικά σου.

Ζήτησε προτάσεις
Οι κουρείς είναι ειδικά εκπαιδευμένοι για να γνωρίζουν τι στυλ θα λειτουργήσει με τον τύπο των μαλλιών σου και το σχήμα του προσώπου. Αν δεν ξέρεις τι θα φανεί καλύτερα, ζήτησε προτάσεις και ακολούθησε αυτό που σου προτείνει ο κουρέας.Θα καταλήξεις με το σωστό κούρεμα για τα χαρακτηριστικά του προσώπου και τον τρόπο ζωής σου. Αν ο κουρέας που κόβει τα μαλλιά σου δεν προσφέρει καμία πρόταση, ίσως είναι καιρός να τον αποχαιρετίσεις ( με μαντήλι ) και να προχωρήσεις.

Συζήτησε τα προβλήματά σου
Πες τι κάνεις και τι δεν κάνεις στα μαλλιά σου. Τα νιώθεις πολύ ξηρά ή πολύ σγουρά ; Ο κουρέας το πιο πιθανό να έχει τη λύση.

Να είσαι ρεαλιστής
Όλοι έχουμε ιδέες για το τι θέλουμε να μοιάζουν τα μαλλιά μας, αλλά είναι σημαντικό να είμαστε ρεαλιστές. Εάν είσαι ένας μεσήλικας άντρας με μια αραίωση στη γραμμή μαλλιών, πιθανότατα δεν πρόκειται να φύγεις σαν τον Brad Pitt. Οι περισσότεροι κουρείς θα προσπαθήσουν να δουλέψουν με το κεφάλι που έχεις και όχι με κάτι που δεν υπάρχει. Το καλύτερο αποτέλεσμα είναι αυτό που δεν απαιτεί μεγάλη αναστάτωση ή προϊόν και φαίνεται όμορφο έως την επόμενη επίσκεψη στο σαλόνι.

Μην αλλάξεις τελευταία στιγμή
Μόλις αποφασίσεις ένα στυλ και έχει ξεκινήσει το κούρεμα, αποφύγε την αλλαγή πορείας. Τίποτα δεν θα έκανε την κατάσταση χειρότερη από να πει ένας πελάτης, «θα μπορούσαμε να πάμε πιο σύντομα» καθώς τελειώνει το κούρεμα. Συχνά, η αλλαγή του μήκους των μαλλιών θα απαιτήσει εκ νέου κούρεμα ολόκληρου του κεφαλιού. Εάν ένας κουρέας είναι σε ένα σφιχτό χρονοδιάγραμμα, σίγουρα θα πάρεις μια εργασία βιαστική και ντυμένη στο άγχος.

Πρόσεξε τη λέξη "Κοντά"
Διαφορετικοί κουρείς έχουν διαφορετικές ερμηνείες της λέξης ''Κοντά''. Δώσε παραδείγματα για αποφυγή λάθους.

Μίλησε για τον τρόπο ζωής σου
Αν είσαι συντηρητικός που δεν βάζει προϊόντα στα μαλλιά του, βεβαιώσου ότι το έχει αντιληφθεί ο κουρέας. Δεν θέλεις να φύγεις με ένα στυλ που απαιτεί πολύ χρόνο στην πρωινή σου ρουτίνα.Το κούρεμα θα πρέπει να ταιριάζει στον τρόπο ζωής σου και στο επίπεδο άνεσης που έχεις συνηθίσει.

Ρώτησε για το προϊόν
Οι περισσότεροι κουρείς θα χρησιμοποιήσουν κάποιο προϊόν styling στα μαλλιά σου. Δώσε προσοχή ! Παρατήρησε πόσο βάζει και ρώτησε για την χρήση του.

Ο δρόμος για ένα καλό κούρεμα
Απλά θυμήσου να μην είσαι ντροπαλός αλλά να είσαι ανοιχτός σε προτάσεις. Το πρόσωπο που κόβει τα μαλλιά σου θέλει να αποκτήσεις το πιο όμορφο Look ώστε να συνεχίσεις να τον επιλέγεις. Μόλις βρεις έναν κουρέα που αισθάνεσαι άνετα, κόλλησε με αυτόν.

Τώρα, πάμε για κούρεμα!


Νέα Ερυθραία: 210 62 04 084 - 083
Γλυφάδα: 210 8941166 - 210 8947755
info [at] avedateo.gr
Νέα Ερυθραία: 2106204084 - 083
Γλυφάδα: 2108941166 - 2108947755
info [at] avedateo.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο