privacy policy - AVEDA TEO Hair Salon

Τοποθεσία Aveda teo hair salon
AVEDA TEO LOGO
AVEDA TEO LOGO
Aveda teo logo
Τοποθεσία κομμωτηρίου AVEDA TEO
Μετάβαση στο περιεχόμενο
_____________________________________________________


Πολιτική Απορρήτου - Όροι χρήσης και αγοράς
 
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
 
 

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών της
AV-TEO ΕΠΕ που υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Internet όσο και του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά.

Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση η
AV-TEO ΕΠΕ διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της AV-TEO ΕΠΕ.

Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγει η
AV-TEO ΕΠΕ είναι τα ακόλουθα:

Προσωπικά δεδομένα: Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο avedateo.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα ( το email σας ) μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία υπηρεσιών ή προϊόντων.
Πληροφορίες που αφορούν αγορά υπηρεσιών και προϊόντων:
Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, ένα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας) και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά κάποια στοιχεία όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου (στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας), αριθμό fax και επάγγελμα.

Δεδομένα παραστατικού:
Στην περίπτωση που κόψετε τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, ΑΦΜ, και διεύθυνση της έδρας της.

Σύνδεσμοι:
H
AV-TEO ΕΠΕ περιλαμβάνει links ("δεσμούς") προς άλλα websites τα οποία και δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η AV-TEO ΕΠΕ για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν.

IP Διευθύνσεις
H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στην
AV-TEO ΕΠΕ αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων και την ασφάλεια των συναλλαγών.

Cookies
Για να μπορούν να προσφέρουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες χρησιμοποιούν αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως το avedateo.gr, να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας ενώ σε κάθε έξοδό σας από το site διαγράφονται αυτόματα. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα μας.
To AVEDATEO.GR δύναται να χρησιμοποιεί τα δεδομένα από τη διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος της Google ή τα δεδομένα κοινού τρίτου μέρους (όπως η ηλικία, το φύλο και τα ενδιαφέροντα) με το Google Analytics.


Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων:
Η
AV-TEO ΕΠΕ διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Η
AV-TEO ΕΠΕ διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, οικονομικούς και φορολογικούς.

Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.

Η
AV-TEO ΕΠΕ και ειδικότερα το τμήμα marketing είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς, οικονομικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών - πληροφοριών του.

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες της
AV-TEO ΕΠΕ και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα ή και υπηρεσίες, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα και υπηρεσίες μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, κλπ.).

Tα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου της
AV-TEO ΕΠΕ , προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

 
Στοιχεία του αρχείου προσωπικών δεδομένων κοινοποιούνται στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.
 
 Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.



____________________________________________________________________________


_____________________________________________________



Όροι χρήσης και αγοράς Δωροκάρτας

1. Η Δωροκάρτα μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο στο κομμωτήριο AVEDA TEO Ηρώων Πολυτεχνείου 6 στη Νέα Ερυθραία.
 
2. Το ποσό της Δωροκάρτας μπορεί να αφαιρεθεί από τον συνολικό λογαριασμό του Δικαιούχου/πελάτη του κομμωτηρίου είτε αφορά υπηρεσίες είτε αγορά προϊόντων. Δεν είναι δυνατό να εξαργυρωθεί με μετρητά παρά μόνο να ανταλλαχθεί με υπηρεσίες και προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας του αναγραφόμενου ποσού στη Δωροκάρτα, καταβάλλοντας τη διαφορά.
 
3. Η Δωροκάρτα είναι προσωπική και δεν δύναται να μεταβιβαστεί σε άλλο πρόσωπο από τον δικαιούχο που αναγράφεται ρητά σαν ''Δικαιούχος'' κατά την ηλεκτρονική αγορά από το avedateo.gr (περιλαμβανομένου και του αγοραστή της Δωροκάρτας). Για αυτόν τον λόγο για την εξαργύρωσή της επιδεικνύεται η Δωροκάρτα με τον μοναδικό κωδικό που φέρει.
 
4. Η Δωροκάρτα έχει ισχύ 6 μηνών.
 
5. Αν δεν αναγραφεί κείμενο που θα συνοδεύει τη Δωροκάρτα στην φόρμα παραγγελίας, η Δωροκάρτα εξακολουθεί να ισχύει και θα αποσταλεί με το όνομα/επώνυμο στον πελάτη που κάνει την αγορά σε ηλεκτρονική μορφή ή θα γίνει τηλεφωνική ενημέρωση ή αποστολή Sms.

6. Το κομμωτήριο δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε λάθος αναγραφή στοιχείων του Δικαιούχου ή του πελάτη που αγοράζει την Δωροκάρτα. Σε κάθε περίπτωση το κομμωτήριο θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διευκολυνθεί η διαδικασία απόδοσης της Δωροκάρτας στον παραλήπτη - αγοραστή της Δωροκάρτας).

7. Κανένα προσωπικό στοιχείο δεν αποθηκεύεται για μελλοντική χρήση από το κομμωτήριο AVEDA TEO παρά μόνο το χρονικό διάστημα για την διεκπεραίωση της διαδικασίας απόδοσης της Δωροκάρτας.

8. Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

9. Η απόκτηση της Δωροκάρτας σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο διαφημιστικής ή άλλης προωθητικής ενέργειας. Σε αυτή την περίπτωση η Δωροκάρτα ακυρώνεται.

10. Η Δωροκάρτα αποτελεί τίτλο στον κομιστή. Ο κάτοχός της είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την χρήση και φύλαξη της Δωροκάρτας. Η Δωροκάρτα δεν αντικαθίσταται σε περίπτωση κλοπής, απώλειας ή καταστροφής της. Παρόλα αυτά,  το κομμωτήριο AVEDA TEO μπορεί να αντικαταστήσει την κάρτα σε περίπτωση αλλαγής του μορφότυπου της (format).

11. Δωροκάρτες που έχουν εξαρχής αποκτηθεί με οποιοδήποτε παράνομο τρόπο είναι μηδενικές και άκυρες και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορά προϊόντων, ούτε το σχετικό τίμημα δύναται να επιστραφεί.

12. Η αγορά ή/και χρήση της Δωροκάρτας συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων, που έχουν διατεθεί στον πελάτη κατά την αγορά της.


____________________________________________________________________________


____________________________________________________________________________


Νέα Ερυθραία: 210 62 04 084 - 083
Γλυφάδα: 210 89 41 166
info [at] avedateo.gr
Living Aveda logo
Νέα Ερυθραία: 210 6204084 - 083
Γλυφάδα: 210 8941 166
info [at] avedateo.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο